Siteplus

ARTI DERGİ 5. SAYISI YAYINDA!

Artı dergimizin yaz sayısı çevrim içi olarak yayımlandı!

Bu sayıda, pandeminin Mart-Mayıs aylarını içeren döneminde Siteplus'ın kriz sürecini nasıl yönettiğini anlatan ayrıntılı yazılar yer alıyor. Özel güvenlikten site yönetimine, finansal yapıdan çevrim içi eğitimlere kadar farklı konularda Siteplus'ın stratejisi inceleniyor. Ayrıca evde geçirilen bu dönemde sosyal medya kullanım alışkanlıkları da irdeleniyor.

Kişisel Gelişim'de öz farkındalık, Şehirler Arası bölümünde Balıkesir ve Ayvalık, Sağlık'ta hepatit, Kültür-Sanat bölümünde ise sanal müze ve galeriler hakkında yazılar ile 5. sayımız zengin bir içeriğe sahip. Ayrıca hijyenin yeniden tanımlandığı bu dönemde temizlik kimyasallarının kullanımı ile ilgili uyarı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Dünyada iz bırakan markaların öykülerinin yer aldığı Brand Effect köşesinde bu sayıda Coca-Cola ve PepsiCo arasındaki ezeli rekabetin hikâyesini okuyabilirsiniz.

Sosyal Hizmetler bölümü 4. sınıf öğrencileri bu yıl ilk kez düzenlenen Ufuk Coşkun Sosyal Hizmet Proje Ödülleri’nin sonuçları da bu sayımızda açıklanıyor.

5. sayımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki sayılarımızı okumak için lütfen aşağıdaki linklere tıklayın.

1.Sayı

2.Sayı

3.Sayı

4.Sayı