Siteplus

ARTI DERGİ 4. SAYISI YAYINDA!

Siteplus tarafından yılda 2 kere çıkarılan Artı dergimizin 4. sayısı yayımlandı!

İlk 2 sayısı basılarak dağıtılan dergimizin 4. sayısı pandemi döneminde hazırlandığından dolayı yalnızca çevrim içi olarak okurlarımızın dikkatine sunuldu. Siteplus dünyasından haberlerin yer aldığı dergimizin bu sayısında özel dosyamızı Çanakkale oluşturuyor. Atılım Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Günseli Gümüşel “Dünyaya İnsanlığın Yenı̇den Öğretı̇ldı̇ğı̇ Cephe: Çanakkale” başlıklı ayrıntılı yazısı ile Çanakkale Savaşı ve tarihsel etkisini bizler için inceledi.

Dergi röportajlarımızı ise resme ve site yönetimi konusuna ayırdık. Ressam Hülya Vahaboğlu bizlere “Mutluluğun Resmi”nden söz ederken, Angora Evleri sakini Osman Oktay Elgin site yönetim tercihini Siteplus’tan yana yapmalarının nedenlerini anlattı.

Dergimizde bazı yeni köşeler de oluşturduk. Bundan böyle her sayımızda dünyadan önemli bir markanın öyküsüne yer vereceğiz. 8 Mart kapsamında dünyada iz bırakan kadınlar ile ilgili yazımızı, adını tarihsel bir kişilikten alan uluslararası bir çikolata markası Lady Godiva’nın kuruluş öyküsünü aktardık.

Sosyal Hizmetler bölümü 4. sınıf öğrencileri için bu yıl ilk kez düzenlenen Ufuk Coşkun Sosyal Hizmet Proje Ödülleri’nin de tanıtıldığı 4. sayımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Eski sayılarımız

1.Sayı

2.Sayı

3.Sayı