Siteplus

ŞANTİYE YÖNETİMİNDE TEK KAYNAKLI BÜTÜNLEŞİK HİZMET MODELİ

Dev bir enerji veya inşaat projesinin şantiyesi bir şehir gibidir. Şantiye; işçilerin, mühendislerin, teknisyenlerin ve idari personelin aylar boyunca zor coğrafi şartlarda ve iklim koşullarında, evlerinden ve ailelerinden uzakta çalıştıkları bir yaşam alanıdır. Böyle büyük projelerin zamanında ve maliyetine uygun olarak ilerlemesi, bu sırada da çalışanlarına uygun yaşam koşullarını sağlaması, bir arada yürütülmesi zor işlerdir. Siteplus Şantiye Yönetim Hizmetleri, verdiği şantiye destek hizmetleri ile bu sorumluluğu projeniz adına üstlenir.

Şantiye yönetimi destek hizmetleri arasında:

  • özel güvenlik,
  • profesyonel temizlik,
  • catering,
  • housekeeping,
  • endüstriyel çamaşırhane,
  • haşere kontrol

hizmetleri yer alır.

Siteplus Şantiye Yönetim Hizmetleri ile güvenlik ekiplerimiz şantiye giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutar, şüpheli şahıs ve malzemeleri uzaklaştırır. Dronesavar gibi son teknoloji güvenlik ekipmanlarını kullanır. Gündüz veya gece herhangi bir saatte yataydan veya dikeyden yaklaşan insansız bir hava aracı gözlendiği takdirde uygun güvenlik prosedürü çerçevesinde olaya müdahale edilir. Personelinizin ve şantiyenizin 7/24 güvenliği sağlanır.

Siteplus profesyonel temizlik ekipleri daha sağlıklı ve hijyenik bir yaşam alanı oluşturmak için ofislerin, konaklanan odaların, tuvaletlerin ve ortak kullanım alanlarının temizliğini özenle yerine getirir. Profesyonel temizlik hizmetleri, gereken durumlarda dezenfeksiyon ve sterilizasyon hizmetleri ile desteklenir.

Proje personelinin sağlıklı kalması ve verimli çalışması için şantiyelerde verilen yemek hizmetlerinin de eksiksiz olması gerekir. Siteplus catering ekibi, gıda mühendisleri, uzman diyetisyenler, şef aşçılar ve deneyimli servis personelinden oluşur. Yemekhanede servis edilen yiyecekleri titizlikle kontrolden geçiren gıda mühendisleri gıdaların güvenilir bir şekilde korunması, dağıtılması ve depolanması için çalışır. Siteplus’ın uzman diyetisyenleri, proje personelinin görevleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları besin miktarını inceler, personelin sağlığını ve kalori ihtiyacını göz önüne alarak uygun menüleri oluşturur. Şantiyelerdeki zorlu çalışma koşullarına bağlı olarak vitamin, mineral ve kalori dengesini gözetir. Kaliteli bir yemeğin sağlık açısından olduğu kadar moral açısından da önem taşıdığını bilen Siteplus’ın şef aşçıları, yönetimlerindeki mutfak ve servis ekibiyle 5 yıldızlı otel menüsü lezzetinde yemek ve tatlıları şantiye personelinin beğenisine sunar.

Siteplus housekeeping hizmeti, konaklama alanlarının konforlu, düzenli ve temiz kalması için çalışır. Personeliniz uzun ve yorucu geçen bir çalışma gününün ardından ev rahatlığında dinlenebilmenin huzurunu yaşar.

Siteplus, çamaşırhane hizmetlerinde öncelikle bir barkod takip ve bilgi sistemi kurar. Kişisel çamaşırların yıkanmasına uygun kişisel file sistemi oluşturur. Böylece personele ait kişisel eşyaların karışmasının önüne geçilir. Şantiyedeki mefruşatı, personel üniforması ve işçi kıyafetlerini toplayarak yıkar, ütüler ve dağıtır. Siteplus çamaşırhane hizmeti içerisinde kuru temizleme hizmeti de verir.

Şantiyedeki hijyenin ve personel sağlığının korunması için haşere ile mücadele önemlidir. Ancak bu mücadelenin insan ve çevre sağlığını bozmaması gerekir. Siteplus haşere ile mücadele hizmetini uzman ve eğitimli çalışanları ile gelişmiş sistemler eşliğinde sağlar. Şantiyede kullanılan ilaçlar doğadaki diğer canlılara zarar vermeyen ve Sağlık Bakanlığından ruhsatlı ilaçlardır. Şantiyenizin kapalı ve açık alanlarında personel sağlığını tehdit etmeyen bir çalışma ve yaşam ortamı oluşturulur.

Ulusal ve uluslararası şantiye yönetim tecrübesine sahip olan Siteplus Şantiye Hizmetleri’nin görev yaptığı sektörler arasında dev enerji, inşaat ve hastane projeleri yer alır. Siteplus, her gün binlerce kişiye kesintisiz ve kaliteli bir şantiye hizmeti vermenin zorluklarını hızlı aksiyon özelliği, planlı yapısı, deneyimli personeli ile aşar. İhtiyaç ve sorunları şantiye yönetim ekibiniz ile birlikte değerlendirir ve çözüme ulaştırır. 

Kaliteli ve eksiksiz hizmet sağlayan Siteplus Şantiye Yönetim Hizmetleri, personelinize konforlu ve mutlu bir yaşam alanı için gereken imkânları oluşturur. Ailesinden uzakta çalışan şantiye ekibinin fiziksel sağlığı, moral ve motivasyonu için tüm hizmetlerinde en tecrübeli ve eğitimli personeli, en son teknoloji ekipmanı, en kaliteli malzemeyi tercih eder.

Başarılı bir şantiye yönetimi için şantiyenin kurulmasından kapatılmasına kadar geçen sürede Siteplus Şantiye Hizmetleri, bilgisi, ekibi ve tecrübesi ile projenin her zaman yanındadır. Tek kaynaktan sunduğu hizmet çeşitleriyle proje ekibinin tüm enerjisini asli işine odaklanmasını, bunun dışındaki işlerle zaman kaybetmemesini sağlar. Bütünleşik hizmet modeliyle Siteplus Şantiye Hizmetleri’nden faydalanan projelerde maliyet ve zamandan tasarruf edilir. İhtiyaçlar, gereklilikler, riskler göz önüne alınarak kaliteli hizmet hedeflenir.

Özel güvenlik, profesyonel temizlik, catering konularında sahip olduğu kalite belgeleriyle Siteplus mükemmellik anlayışını ispatlar. Entegre tesis yönetimi hizmetlerini uluslararası ISO 41000 Tesis Yönetim Sistemi, TSE TS 13811 -HSYS Hijyen ve Sanitasyon Yönetimi Sistemi Belgesi, ISO 22000 Yerinde Üretim ve Taşıma Yemek Hizmetleri, ISO 9001 Özel Güvenlik Hizmetleri Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi öne çıkar. (Belgeleri görmek için tıklayın.)

%100 Türk markası Siteplus yüksek görev bilinciyle ülkemizin yüz akı ulusal ve uluslararası projelerine ait şantiyelerde şantiye yönetim hizmeti vermeye devam ediyor.