Siteplus

SİTENİZİN NEYE İHTİYACI VAR?

Profesyonel site yöneticiliğinin temel görevi, aidat yönetimi, gelir-gider raporlaması, periyodik kontrol ve bakımların takibi gibi belli başlı hizmetlerden oluşur. Faaliyet gösteren her firma bu konularda site sakinlerine ve kat maliklerine taahhütte bulunur. Ancak istenilen verim, site yönetim hizmetleri için seçilen firmanın kurumsal bir yapıya ve geniş bir hizmet ağına sahip olmasıyla elde edilir.

Siteplus, bir yandan kurumsallığı ile yönetim hizmetlerinde müşterilerine şeffaflık sözünü tutarken, diğer yandan da maliklerin taleplerini karşılamak için hızlı ve kalıcı çözümler üretir.

Bu çözümler arasında maliklerin fark etmediği ihtiyaçlar da sonuçlandırılır. Bu ihtiyaçlar neler olabilir? Diyelim ki, site sakinlerinizden bazıları elektrikli otomobil sürmeyi tercih ediyor. Peki sitenizde elektrikli şarj istasyonu bulunuyor mu? Siteplus Profesyonel Site Yönetimi ekibi, bedelsiz olarak elektrikli şarj istasyonu taktırabilir.

Örneğin, acil olarak nakit paraya gereksiniminiz oldu. Sitenizin yakınında hızla para çekebileceğiniz bir yer var mı? ATM makinelerinin sitenize getirilmesi de Siteplus’ın size sağlayabileceği hizmet kalemlerinden biri olabilir.

Reklam geliri ile sitelerde ek gelir kaynağı oluşturulabilir. Açık hava reklamcılığı yapan firmalara bina dış duvarının kiraya verilmesi, site içinde vitrin değeri olan asansör içleri gibi ortak ve görünür noktalara reklam alanları konularak bu alanların kiralanması yapılan çalışmalar arasındadır.

Bunların dışında, sitede yapılan bazı sosyal sorumluluk çalışmalarına da organizasyon desteği sunulabilmektedir. Böyle bir örnek organizasyon, 2021 sonbaharında Siteplus tarafından hizmet verilen büyük bir konut projesinde düzenlenmiştir. Site sakinlerinden gelen talep doğrultusunda kan bağışı etkinliği için gerekli araç ve sağlık personeli konusunda Kızılay ile iletişime geçilerek, bir hafta sonu boyunca etkinliğin gerçekleştirilmesi sağlanmıştır.

Kat maliklerine ve site sakinlerine bu gibi farklı hizmet çözümleri üreten Siteplus, profesyonel site yönetim hizmetini yalnızca prestijli çok katlı siteler sunmuyor.  Müstakil yapılardan oluşan siteler de Siteplus Profesyonel Site Yönetimi ile çalışmayı tercih ediyor. Villalar konusundaki yönetim tecrübesi de Siteplus’ı diğer site yönetim firmalarından ayırıyor. Çünkü müstakil yaşam alanlarının hizmet sağlanırken farklı ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Örneğin; rögar ve drenaj kanallarının periyodik tamir ve temizliği villalar için büyük önem taşıyor. Buralarda meydana gelebilecek herhangi bir tıkanıklık veya arıza, bahçe ve bodrum katlarında su baskını kaynaklı hasara neden olabilir. Bu nedenle Siteplus proje yöneticileri tarafından periyodik olarak rögarların ve drenaj kanallarının temizliği yaptırılır.

Peyzaj ve bahçe bakımı ile ortak alanların temizliği ise hem çok katlı hem de müstakil yaşam alanlarında önemsenmesi gereken konulardır. Bakımlı bir sitenin, değerine değer kattığı gerçeği unutulmamalıdır. Bünyesindeki profesyonel temizlik, özel güvenlik, peyzaj ve bahçe bakımı ekipleriyle ülkemizin önemli markalarına ve büyük projelerine hizmet sağlayan Siteplus’ın ayrıca dezenfeksiyon ve ilaçlama, haşere ile mücadele, teknik bakım ve onarım konularında da destek sunan geniş bir hizmet ağı bulunuyor. Kurumsal yapısının önemli bir özelliği olan tek muhatap ile sorunların hızla çözümlenmesi de Siteplus’ı öne çıkarıyor. Site yönetim hizmetinde kullandığı uygulama ile maliklerinin şeffaf ve doğru bilgiye ulaşmalarına olanak sağlayan Siteplus’ın verdiği destek hizmetleri 25 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine ulaşıyor.

Tek kaynaktan birçok hizmeti sizlerle buluşturan Siteplus, verdiği tüm hizmetlerde farklı bir perspektif sunmaya devam ediyor.