Siteplus

PERİYODİK BAKIM İLE KÂRDASINIZ

Tesisinizde yangın tüpleriniz en son ne zaman kontrol edildi? Sitenizde kışa girmeden boyler bakımı yapıldı mı? İş merkezinizde periyodik asansör bakımını yaptırdınız mı?

Bu soruların cevaplarından emin olamıyorsanız hemen profesyonel destek almalısınız. Çünkü bu gibi bakım ve kontrollerin yapılmaması her şeyden önce güvenliğinizi tehdit eder. Yangın tehlikesinde söndürme teçhizatının çalışmaması yangının büyümesine ve kontrolden çıkmasına neden olur. Asansör bakımının zamanında yaptırılmaması asansörü kullananların hayatını tehlikeye sokar.

 Periyodik bakımı yapılmayan cihaz ve malzemeler ileride çözülmesi zor ve maliyeti yüksek sorunlara da yol açabilir. Bu nedenle bütçesini düşünen her tesis için düzenli teknik bakım ve onarım uzun vadede maliyeti düşürmeye yardımcı olur. Özellikle büyük entegre tesisler, şantiyeler, siteler, iş merkezleri ve organize sanayi bölgeleri gibi tek kaynaktan çoklu hizmet verilen ortamlarda periyodik teknik bakım ve hizmet takibi önemlidir. Isıtma, havalandırma, iklimlendirme, asansör, sıhhi tesisat gibi sistemlerin bakımı ve kontrolünün yapılması veya yaptırılması hem kullanıcıların konforunu hem de cebini korur. İşletme ekipmanlarının periyodik bakım takibi, kontrolü ve temizliğiyle enerjiden tasarruf edilir, çevre korumasına katkıda bulunulur. Küçük aksaklıklar büyük sorunlara dönüşmeden çözümlenir ve gerekli önlemler alınır.

Siteplus sunduğu entegre yönetim hizmetleri kapsamında teknik bakım takibini sağlayarak sizler için hayatı kolaylaştırır. Tesisinizdeki periyodik bakımları ihmal etmeyin, güvenliğinizden ve konforunuzdan vazgeçmeyin.

Periyodik bakımlar, oluşabilecek arızaların engellenmesini, sorunların önlenmesini sağlar. Enerji tasarrufu ve çevre korumaya da katkıda bulunur.