Siteplus

ENTEGRE TESİSİNİZ İÇİN SITEPLUS TECRÜBESİ

Tesis yönetiminde kısa sürede maksimum verimlilik alınması için müşterilerine çözümler sunan Siteplus Entegre Tesis Hizmetleri, catering’den housekeeping’e, profesyonel temizlikten çamaşırhane hizmetlerine, özel güvenlikten teknik bakım hizmetine kadar farklı birimlerin servislerini bir arada sağlar. Bu sayede hem sorunları hızla çözer hem de faaliyet takibini kolaylaştırır. Siteplus Entegre Tesis Yönetimi, verilen hizmetler arasında koordinasyonun öneminin farkındadır. Bu nedenle hizmet birimleri arasındaki irtibatı hızlandıran “tek kaynaktan çoklu hizmet” prensibiyle hareket eder.

Profesyonel alt yapısı ile güçlü bir entegre yönetim sisteminin nasıl olması gerektiği hakkında örnek olan Siteplus Entegre Tesis Yönetim ekibi, uluslararası projelerdeki tecrübesiyle rakiplerinden bir adım öne çıkar. Siteplus Entegre Tesis Hizmetleri yüksek standartta ve maksimum verimlilikte hizmet vermek için Özel Güvenlik, Profesyonel Temizlik, Catering, Endüstriyel Çamaşırhane, Housekeeping, Teknik Bakım ve Onarım birimleriyle dev şantiyelerin ve uluslararası projelerin tercih ettiği çözüm ortağıdır.

Entegre tesis yönetiminde her proje özellikleri doğrultusunda değerlendirilir, projeye özgün ihtiyaçlar belirlenir ve yönetim planı oluşturulur. Bu yönetim planı sayesinde Siteplus Entegre Tesis birimi “tek kaynaktan çoklu hizmet” işletme prosedürünü ve yüksek hizmet kalitesini devreye sokar. Operasyonel ve mali kaynakların en etkin şekilde kullanımı da Siteplus Entegre Tesis Hizmetleri’nin birincil önceliğidir.

Müşterilerinin destek hizmetlerine zaman ve efor harcamadan, yalnızca uzmanlıklarına odaklanmalarını sağlar. Özel Güvenlik, Profesyonel Temizlik, Catering, Endüstriyel Çamaşırhane, Housekeeping, Teknik Bakım ve Onarım hizmetleri arasındaki eşgüdümün sağlanması, hizmet kalitesinin standartlaştırılması, sorunlara karşı hızlı aksiyon alınarak çözümler üretilmesi Siteplus Entegre Tesis Yönetimi’nin görevidir. Tesis yönetiminde her birimin uzmanlığı, periyodik eğitimlerle pekiştirilerek maksimum kalitede hizmet hedeflenir.

Sizleri Siteplus Entegre Tesis Yönetimi tecrübesi ile tanışmaya davet ediyoruz. Güçlü referanslarımız, etkin kaynak yönetimi vizyonumuz, periyodik takip ve kontroller içeren kalite anlayışımız ile entegre tesis ve şantiye yönetiminde çözüm ortağınız olmaya hazırız!