Siteplus

BU RESİM ANNEM İÇİN…

“Türkiye’nin Çözüm Artısı” sloganıyla hizmet sektörünün lider firması Siteplus olarak, ülke geneline yayılmış 6.000’e yakın personelimizle büyük bir aileyiz. Aile olmanın en güzel yanlarından biri zor zamanlarda bile mutluluğu birlikte paylaşabilmektir. Pandemi sürecinde hem müşterilerimizin hem de çalışanlarımızın moralini yüksek tutmayı hedefledik. Önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, ardından da 10 Mayıs’taki Anneler Günü heyecanımızı personelimizin aileleriyle uzaktan da olsa tek yürek olarak kutladık. Ailemizin en küçük fertleri çocuklarımız 23 Nisan coşkularını aktardıkları şiir, şarkı ve danslardan oluşan videolarını sosyal medya hesaplarımız üzerinden yayımladılar. Anneler Günü’nde ise anneleri için yaptıkları çok özel resimlerini bizlerle paylaştılar.

“Bu resim annem için…” sloganıyla oluşturduğumuz resim yarışmamıza 2-16 yaş arasındaki Siteplus çocukları eserlerini gönderdiler. 150’yi aşkın resim ile annelerine olan sevgilerini gösterdiler ve hepimizin kalbinde dereceye girdiler. Ama elbette her yarışmada olduğu gibi bir sıralama yapmak zorundaydık ve bunu yaparken de oldukça zorlandık. Resmin konu uygunluğunu, yaratıcılık ve özgünlüğünü, duygu ve düşünceyi resme aktarmadaki ifade gücünü dikkate alarak değerlendirmemizi yaptık. 4 yaş grubuna ayırdığımız resimlerde bazı kategorilerde birden fazla çocuğumuzu ödüllendirdik. Toplam 17 ödülün dağıtıldığı yarışmada Anneler Günü’nü çocuklarından ayrı geçirmek zorunda kalan sağlık çalışanları ile ilgili bir resim de Hülya Coşkun Özel Ödül’ne layık görüldü. Yarışmanın ardından çocuklarımıza anı olarak birer katılım belgesi ve kitap gönderdik. Dereceye girenler için ise küçük hediyeler hazırladık.

Bu yarışma sayesinde bir kez daha çocuklarımızın hayal gücüne ve naif duygularına hayran kaldık. Ayrıca personelimizin çocuklarının emeklerine verdikleri önemi görmekten de gurur duyduk. Şirket kültürümüzün önemli bir parçası olan ailemiz ile birlikte çalışmalarımızı ve başarılarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluyuz!

HÜLYA COŞKUN ÖZEL ÖDÜLÜ

Ahmet Dülek (12) - Metehan Dülek (8)

2-6 YAŞ KATEGORİSİ:

BİRİNCİ:

Eymen Azad Güney (2)

Nehir Özdemir (5)

Arda Tudan (4)

İKİNCİ:

Sıla Karadut (6)

ÜÇÜNCÜ:

Elif Su Balat (6)

 

7-9 YAŞ KATEGORİSİ:

BİRİNCİ:

Melis Bayraktar (8)

İKİNCİ:

Zülal Göktaş (9)

ÜÇÜNCÜ:

Tuana Köroğlu (9)

10- 13 YAŞ KATEGORİSİ

BİRİNCİ:

Nehir Akdoğan (11)

İKİNCİ:

Elmas Sena Tutkaoğlu (12)

ÜÇÜNCÜ:

Aleyna Didem Güzelel (11)

Hazal Sultan Türe (11)

Irmak Ela Taş (11)

14-16 YAŞ KATEGORİSİ

BİRİNCİ:

Mehmet Efe Ünkesen (14)

İKİNCİ:

Fadime Korkmaz (16)

ÜÇÜNCÜ:

Elanur Türkmen (14)